iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

iHerb tilaus ja alennuskoodi

iHerb verkkokaupasta tilaaminen Suomeen on suositumpaa kuin koskaan. Tervetuloa seuraamaan blogiani, jossa esittelen kyseisen verkkokaupan, annan ilmaisia vinkkejä ensitilaajille, suomenkieliset tilausohjeet ensimmäisen iHerb tilauksen tekemiseen sekä käyn läpi omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia tuotearvosteluja. Kaikki sivuilla julkaistut tuotesuositukset ovat aitoja ja perustuvat siihen, että tuote on oikeasti hyvä. Kaikki tässä blogissa esitellyt tuotteet ovat itse tilattuja.

Toivotan viihtyisiä hetkiä blogini parissa.


Mikä on iHerb

iHerb on luontaistuotteiden verkkokauppa. Se on perustettu vuonna 1996 ja nykyään se on kasvanut yhdeksi alan suurimmaksi maailmassa. Yhtiön kotimaa on USA ja kaikki asiakkaille lähetettävät tilaukset pakataan ja lähetetään Amerikasta. Tässä verkkokaupassa myydään muun muassa vitamiineja, yrttejä, lisäravinteita, terveystuotteita, kirjoja, kosmetiikkaa ja muita luontaistuotteita.

Tässä muutama hyvä syy tilata iHerb verkkokaupasta:
 • Toimituskulut Suomeen ovat jopa pienemmät kuin Suomen sisäiset postituskulut Postin kautta. Halvimmalla DHL rahtivaihtoehdolla paketti tulee USA:sta Suomeen 4 dollarilla eli alle 3 eurolla.
 • Edullisten rahtitoimitusten lisäksi iHerb on yksi halvimmista kansainvälisistä luontaistuotteiden verkkokaupoista. Hintojen vertaaminen Suomen luontaistuotekauppoihin antaa ulkomailta tilaajalle noin 3 kertaisen säästön: iHerbista saa 30 eurolla saman kuin mitä 100 eurolla saa Suomesta. Saman ovat huomanneet myös tuhannet muut suomalaiset lisäravinteiden käyttäjät, jotka ovat siirtyneet ostamaan luontaistuotteet verkosta.
 • Verkkokaupan tuotevalikoima on hyvin laaja. Tarjolla on yli 600 tuotemerkin ja yli 35 000 tuotteen valikoima. Suomalaisillekin tuttuja brändeja löytyy muun muassa: A Vogel, TwinLab, Nivea, Solgar ja Pandan lakritsi.
 • Tilaaminen verkkokaupasta Suomeen on helppoa: Suomenkielisten iHerb tilausohjeiden avulla tilaaminen onnistuu varmasti. Minulla on useiden vuosien kokemus ulkomailta tilaamisesta ja tilauksia on tähän mennessä (2015) yli satakunta. Jaan mielelläni omaa osaamistani tämän blogin välityksellä kaikille iHerb tilaamisesta kiinnostuneille.
 • Tutustumistarjouksena iHerb tarjoaa kaikille ensimmäistä tilausta tekeville mahdollisuuden käyttää alennuskoodia, jolla voi säästää 5 dollaria tilauksen loppusummasta. Toimiva alennuskoodi on CPJ949
 • iHerb Rewards ohjelma palkitsee aktiivisia ja markkinahenkisiä asiakkaita. Suosittelemalla verkkokauppaa kavereille tai ystäville, voi tienata pienen provision heidän ostoksista.
 • Kaikkien asiakkaiden tiedot ovat anonymisoituja ja luottokorttitiedot vahvasti salattuja. Käyttäjien tietoja ei myydä eteenpäin.

Laajan tuotevalikoiman ja edullisten hintojen ansiosta iHerbilla on maailmanlaajuisesti miljoonia tyytyväisiä asiakkaita. Suomalaisia asiakkaita on arviolta yli 20 000. Verkkokauppa on ehdoton valinta heille, joka arvostat laatua ja edullista hintaa. Arvostettu ja riippumaton yhdysvaltalainen ConsumerLab on valinnut iHerb verkkokaupan vuodesta 2008 lähtien 6 kertaa peräkkäin parhaaksi luontaistuotteiden verkkokaupaksi. Verkkokaupan luotettavuudesta kertoo myös Google Trusted Store luokituksen ansaitseminen. Kyseisen kunniamerkin saavat Googlelta vain luotettavat ja pitkään alalla toimineet verkkokaupat. iHerb sai vuonna 2013 arvostetun NSF sertifikaatin, joka on hyvin arvostettu ja se myönnetään vain harvoille vähittäiskaupan alalla toimiville yrityksille. USA:n kuluttajaviranomainen (Better Business Bureau) antaa verkkokaupalle tällä hetkellä B+ luotettavuusluokituksen.

Katso oheinen esittelyvideo YouTube-videopalvelusta. Videossa näkyy hyvin yhtiön pitkäjänteinen toiminta ja visio. Tyytyväinen asiakas on kaiken liiketoiminnan lähtökohta. Ja mitä tulee omiin kokemuksiin, niin olen ollut erittäin tyytyväinen tilaamani tuotteisiin, niiden laatuun ja erityisesti edullisiin hintoihin.


iHerbilla ei ole kivijalkamyymälöitä, vain ainoastaan verkkokauppa. Toiminnan ylläpitämiseksi yhtiö omistaa lukuisia suuria keskusvarastoja ympäri Yhdysvaltoja. Asiakkaan tilaamat tuotteet paketoidaan ja lähetetään verkkokaupan omalta Kalifornian keskusvarastolta. Eli tuotteita ei lähetetä asiakkaille Aasiasta eikä mistään muustakaan maanosasta, vaan ainoastaan Yhdysvalloista.

iHerb luontaistuotekaupassa on tarjolla paljon laadukkaita tuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Sieltä löytyy terveystuotteita naisille, miehille ja vauvoille. Verkkokaupan ihanuus on se, että siellä saa vertailla luontaistuotteita ja etsiä kaikessa rauhassa kattavasta tuotevalikoimasta juuri itselle sopivan tuotteen. Kannattaa vertailla suomalaisien apteekkien ja urheiluravinneverkkokauppojen hintoihin, niin huomaat että ulkomailta tilaaminen tulee postikulujenkin jälkeen halvemmaksi. Verkkokaupat murtavat maailmanlaajuisesti vanhojen kivijalkakauppojen ja apteekkien monopolia. Vain vastuullisimmat ja hintatietoisimmat kauppiaat voivat vastata alan murroksen haasteisiin.

Ostosten tekeminen nettikaupassa on turvallista, sillä iHerb käyttää verkkokaupassaan viimeisintä teknologiaa suojatakseen asiakkaiden yksityisyyttä. Käytössä on muun muassa 256-bittinen  erittäin vahva salausmenetelmä asiakastietojen, kuten luottokorttitietojen salaamiseen. Lisäksi yhdysvaltalainen Comodo tietoturvayhtiön ohjelmisto käy päivittäin tarkistamassa sivut haavoittuvuuksien varalta, jotta sivuilla asioiminen olisi mahdollisimman turvallista. Verkkokauppa ei myöskään luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille, sillä kaikki tiedot sijaitsevat yhtiön omilla palvelimilla eikä kenelläkään ulkopuolisella henkilöllä tai yrityksellä ole mahdollisuutta päästä henkilötietoihin käsiksi. Maksaminen tapahtuu turvallisesti Visa, Visa Electron, Master Card tai American Express maksukorteilla. Uutuutena on nyt myös mahdollista maksaa PayPal-tilin kautta. Asiakas voi maksaa ostoksensa joko dollareissa tai euroissa. Mikäli asiakas valitsee maksuvaluutaksi dollarit, silloin luottokorttiyhtiö (esimerkiksi Visa) osaa muuttaa dollarit euroiksi ja veloittaa oikean summan luottokortilta. Luottokortin laskun erittelyssä näkyy tilatun paketin hinta dollareissa, muuntokurssi ja paketin hinta euroiksi muutettuna. eu.iherb.com sivuston kautta tuotteet ja ostoskori näkyy euroissa. Ostokset voi myös maksaa euroissa, joka on hyvin yleinen tapa suomalaisten asiakkaiden keskuudessa. Ostokset voi maksaa myös Visa Electron kortilla.


iHerb koodi

Yksi syy edullisten hintojen taustalla on "ilmaisen" näkyvyyden saaminen iHerb koodien kautta esimerkiksi sosiaalisissa medioissa. iHerb ei tuhlaa rahaa printtimediassa itsensä mainostamiseen, vaan tyytyväiset käyttäjät mainostavat aivan vapaaehtoisesti verkkokauppaa netissä. Asiakkaiden omaehtoiseen markkinointiin liittyy kuitenkin vahvasti taloudellinen motivaatio, sillä asiakkaat tienaavat pienen määrän rahaa jokaisesta uudesta mukaan houkutellusta asiakkaasta sekä näiden ostoksista. Näin verkkokaupan mainostamiseen käytetty raha jaetaan asiakkaille, jotka mainostavat iHerbia oman alennuskoodin kautta ja saavat näin uusia asiakkaita heille. Tällainen markkinointitapa on hyvin tehokas etenkin verkon sosiaalisessa mediassa. Seuraavaksi kerron alennuskoodista ja rahan tienaamisesta hieman tarkemmin.

iHerb alennuskoodia kannattaa käyttää, kun olet tekemässä aivan ensimmäistä tilausta verkkokauppaan. Saat koodilla alennuksen vain ensimmäisestä ostokerrasta. Ensitilaajana saat CPJ949 alennuskoodilla 5$ alennuksen tilauksen loppusummasta riippumatta. Kaikki asiakkaat ovat oikeutettuja valitsemaan tilaukseen myös alennushintaisen esittelytuotteen iHerb Trials-kategoriasta. Kyseiset tuotteet olivat aikaisemmin täysin ilmaisia, mutta tullisäädösten takia niistä jouduttiin perimään hinta ja siirtämään Trials-sivulle. Tuotteen on kuitenkin hinnoiteltu hyvin maltillisesti alkaen 0,50 dollarista ylöspäin.
Ensimmäistä tilausta tehdessä kannattaa käyttää alennuskoodia, jotta saat siis seuraavat rahanarvoiset edut:
 • 5$ alennus tilauksen loppusummasta riippumatta
 • Lisäksi voit valita jokaiseen tilaukseen mukaan alehintaisen näytetuotteen (Trials tuote)
Ensimmäisen ostoksen jälkeen jokainen asiakas saa oman henkilökohtaisen iherb alennuskoodin eli Referral code:n, jota voit jakaa kavereille ja tuttaville esimerkiksi Facebookissa, Twitterissa tai missä tahansa verkossa. Jotkut pitävät omaa blogia ja toiset heittävät koodia keskustelupalstalle. Koodin jakamiseen ei ole käytännössä rajoitteita missä ja miten sen tekee, mutta omaa koodia ei saisi kuitenkaan "spämmätä" (se lukee rewards program säännöissä). Kun joku käyttää ensimmäistä tilausta tehdessä vaikkapa sinun henkilökohtaista alennuskoodia, saat sinä siitä pienen (5%) provision uuden asiakkaan ostoksen loppusummasta sekä 5$, eli samansuuruisen summan kuin uusi asiakas saa alennusta ensitilauksesta. Aikaisempina vuosina iHerb tarjosi neljä eri alatasoa, joiden mukaan provisiot maksettiin uusien asiakkaiden hankkimisesta. Marraskuussa 2015 iHerb muutti sääntöjä siten, että portaittain rakentuva ansaintalogiikka poistettiin ja tilalle tuli yksinkertaistettu malli, jossa ansainta tapahtuu vain yhdessä tasossa. Jokaisella ihmisellä on oma vapaa valinta, jolloin omaa alennuskoodia ei ole pakko jakaa muille, eikä kenenkään alennuskoodia tarvitse käyttää ensitilausta tehtäessä. Alennuskoodin käyttäminen ensimmäistä iHerb tilausta tehtäessä on kuitenkin suotavaa, sillä ensitilauksessa alennuskoodia saa 5 dollarin suuruisen alennuksen ja koodin omistaja tienaa pienen prosenttimäärän 5% ostoksen loppusummasta. Kyseinen touhu saattoi muistuttaa ennen erästä egyptiläistä geometrista rakennelmaa, mutta oli silloin ja on nyt täysin laillinen (lakimiehet Yhdysvalloissa antavat OK-leiman). Laillisen tällaisesta markkinoinnista tekee se, että rahat tähän on budjetoitu yrityksen kassasta, ansainta rajoittuu vain 1 portaaseen.

Oman rewards tilin voit tarkistaa osoitteesta: http://rewards.iherb.com. Rewards palveluun kirjaudut sisään joko omalla Referral koodilla tai samalla sähköpostiosoitteella, jota käytetään myös iHerb sivustolle kirjautumiseen. Salasanana on sama kuin iHerb verkkokappaan sisälle kirjautuessa. Tienatut rahat voi käyttää iHerb tilausten maksamiseen tai kun rewards tilillä on $300, silloin verkkokauppa lähettää automaattisesti shekin tilin omistajalle. Vaihtoehtoisesti rahat voi saada myös kansainvälisenä tilisiirtona omalle pankkitilille. Sitävarten on otettava yhteyttä iHerbin asiakaspalveluun tarkempien tietojen saamiseksi. Kannattaa myös pitää omat yhteystiedot kunnossa siinäkin mielessä, että jos asiakas ei ole ilmoittanut omia osoitetietojaan Rewards sivuille ja 300 dollarin rewards raja ylittyy, ansaitut rewardsit kirjataan menetetyiksi.

Jokainen iHerb alennuskoodi on toiminnaltaan samanlainen ja jokaisella koodilla saa täsmälleen samansuuruisen alennuksen riippumatta siitä, kenen koodia käytät. Silläkään ei ole nyt merkitystä minkä suuruinen ensitilauksen arvo on. Alennuskoodin on tarkoitettu ensitilaajille, jotka saavat koodia käyttämällä 5 dollarin suuruisen alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Seuraava tilaus on jo normaalihintainen, eikä koodien käyttö enää tuo alennusta seuraaviin ostoksiin. Ei ole myöskään olemassa sellaista alennuskoodia, jolla saisi kerralla suurempia alennuksia tai jatkuvia alennuksia seuraavista ostoksista. Joten alennuskoodin käyttö kannattaa hyödyntää ensimmäistä tilausta tehdessä.


Edulliset hinnat ja selkeä verkkokauppa

Verkkokaupan liiketoiminnan pyörittämiseen käytettävä kulurakenne on matala. Kaiken lähtökohta on se, että heillä on käyttäjäystävällinen verkkokauppa ja kilpailukykyiset hinnat. Kaikkien tuotteiden ei tarvitse olla markkinoiden halvimpia, vaan riittää että hinta on riittävän kilpailukykyinen. Verkkokaupan ympärille käärityt muut menestystekijät vaikuttavat asiakkaan lopulliseen ostopäätökseen. Mielestäni iHerbin sivut ovat selkeämmät ja käyttäjäystävällisemmät kuin Amazonin tai Vitacostin vastaavat verkkosivut.


Paketin tilaus Suomeen

Pakettien lähettäminen Suomeen onnistuu kolmella eri vaihtoehdolla alla olevan kuvan mukaisesti:


Paketin lähetysvaihtoehdot Suomeen

 1. DHL Express- International
 2. Global Priority Mail by DHL
 3. UPS - International

Kuten kuvasta näkyy, niin Global Priority Mail by DHL on näistä kolmesta vaihtoehdosta halvin. Itsekin käytän lähes aina Global Priority Mail by DHL vaihtoehtoa, sillä sen hinta on kilpailukykyinen verrattuna jopa Itellan tarjoamiin Suomen sisäisiin postipakettilähetyksiin. Yli 40$ arvoisille tilauksille postikulut vain 4$ ja muussa tapauksessa postikulut 6$. Paketti saapuu lähipostiin keskimäärin noin 10 päivässä.

DHL Express- International on se nopeampi vaihtoehto, jolloin paketti viipyy matkalla alle 10 päivää. Paketti toimitetaan kotiovellesi tai vaihtoehtoisesti lähipostiin mikäli et ole paketin saapumishetkellä kotona. Tällä hetkellä iHerb tarjoaa lisäalennusta DHL Express- International asiakkaille: Ylimääräinen alennus postikuluihin kun tilauksen arvo ylittää 60$ ja sen päälle vielä 5% lisäalennus tilauksen loppusummaan.


iHerb ja tulli

Ei syytä huoleen. iHerb on erittäin tarkka laadusta ja siitä millaisia tuotteita he asiakkaille tarjoavat. He myyvät vain turvalliseksi testattuja luontaistuotteita. Reseptilääkkeitä, huumeita tai huumeiksi luokiteltuja aineita iHerbista ei saa, joten tulli ottaa näiden pakettien kanssa rauhallisesti. Suomen Tulli osaa onneksi profiloida kiellettyjen aineiden lähteet ja jättää rehelliset vitamiinien tilaajat rauhaan. Kaikkia ulkomailta Suomeen tulevia paketteja tulli ei kuitenkaan pysty käymään läpi tai tarkistamaan resurssipulan vuoksi. Tarkastus on lähinnä pistokokein tehtyä pakettivirran läpikäyntiä. Tämän varjolla en kuitenkaan suosittele kokeilemaan onnea ja tilaamaan sellaisia luontaistuotteita, jotka ovat lääkeainelistalla tai jotka sisältävät pieninä määrinä lääkeaineiksi luokiteltuja yhdisteitä (ks. Fimean lääkeainelista). Alv pitää kuitenkin maksaa, jos tilauksen arvo ylittää 35 euroa (eli noin 46 dollaria) postikuluineen.


iHerb ja ALV

Vuoden 2013 alusta lähtien arvonlisäveron minimikantoraja tavaroiden maahantuonnissa ETA alueen ulkopuolelta laski 5 euroon. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että ALV peritään, jos tavaran arvo kuluineen ylittää noin 35,7 euroa. ALV rajana pidettävä 35,7 euron lukuarvo saadaan prosenttilasku kaavasta ((5*100)/14) = 35,71428.

Jos esimerkiksi elintarvikkeita ja lisäravinteita (ALV 14%) sisältävän tilauksen arvo kuluineen alittaa 35 euroa, silloin EU:n ulkopuolelta tilatuista lisäravinteista ei tarvitse maksaa aronlisäveroa, ja tilaus on niin sanotusti verovapaa (koska arvonlisäosuus jää alle 5 euroon eikä sitä pienempiä summia peritä). Mikäli tilauksen arvo ylittää 35 euroa, on sinun maksettava arvonlisävero, koska arvolisäveron osuus (14%) laskettuna 35 eurosta ylittää sen 5 euron minimikantorajan. Tässäkin kohtaa huomautan, että tulli ei kaikkia Suomeen tulevia paketteja ehdi mitenkään käymään läpi, jolloin ALV-rajan ylittäneitäkin paketteja tulee silloin tällöin perille ilman minkäänlaisia tullimuodollisuuksia. Mutta useimmiten tulli on tarkkana näiden tullirajojen kanssa ja ALV tulee maksettavaksi, mikäli rajat paukkuu.

Tämän sivun esimerkeissä ja laskelmissa käytetty Tullin virallista helmikuun valuuttojen muuntokurssia vuodelta 2014: (1 EUR = 1,3381 USD). Tämä tarkoittaa sitä, että 35 euroa on dollareiksi muutettuna 46,80 $. Eli tilauksen kokonaisarvon (sisältäen postituskulut) on hyvä pysyä alle 46$, jotta välttyy ylimääräiseltä arvonlisäveron maksamiselta. Voit tarkistaa Suomen Tullin käyttämä kuukausittain vaihtuva muuntokurssi Tullin nettisivuilta: Valuutan muuntokurssit
Esimerkkejä tilauksista ja maksettavista arvonlisäveroista (Helmikuu 2014: 1 EUR = 1,3381 USD):
 • Iherb tilauksen arvo postituskuluineen on 26,72 dollaria (20 euroa = 26,72 $): Arvonlisäveroa ja tullia ei peritä, koska arvonlisävero eli alv jää 5 euron alle. (14% Arvonlisäveron osuus 20 euron paketista on 2,80 euroa).
 • Tilauksen arvo postituskuluineen on 40,1 dollaria (30 euroa = 40,1 $): Arvonlisäveroa ja tullia ei peritä, koska alv jää alle 5 euron (14% alv 30 eurosta on 4,20 euroa ).
 • Tilauksen arvo postituskuluineen on 53,5 dollaria (40 euroa = 53,5 $): Arvonlisäveroa peritään 5,60 euroa, mutta tullia ei peritä (14% alv 40 euron paketista on 5,60 euroa). Koska 5,60 euroa ylittää 5 euron minimikantorajan 0,60 eurolla, joutuu paketin vastaanottaja maksamaan arvonlisäveron 5,60 euroa.
 • Tilauksen arvo postituskuluineen on 66,9 dollaria (50 euroa = 66,9 $): Arvonlisäveroa peritään 7,00 euroa, mutta tullia ei peritä (14% alv 50 euron paketista on 7 euroa).
HUOM! Tullimaksu peritään vasta sellaisista paketeista, joiden arvo on yli 150 euroa.

Nettitullaus

Mikäli siis paketti ylittää ALV-rajan, silloin siitä on maksettava arvonlisävero. Suomen Tullilla on nettitullausta varten oma nettipalvelu, johon voi kirjautua sisään omilla pankkitunnuksilla ja suorittaa lähetyksen tullauksen käymättä tullissa, siis mikäli paketin sisällön kanssa on kaikki kunnossa. Selvästi alle tullirajojen olevia paketteja ei tarvitse tullata ja ne tulevatkin suoraan kotiovelle tai lähipostiin.
Nettitullausta tehdessä kannattaa muistaa, että:
 • Yleinen alv on 24 %, joka koskee ei syötäväksi tarkoitettuja tuotteita (kosmetiikka, elektroniikka, yms).
 • Elintarvikkeiden ja ravintolisien alv on 14 %.
 • Kirjojen alv on 10 %.


Lääkeainelista

Jotkin iHerbissä myytävät luontaistuotteet saattavat sisältää Suomessa lääkeaineiksi luokiteltuja aineita. Tarkista aina ensin FIMEA:n lääkeainelistasta löytyykö tuotteesta jota olet tilaamassa sellaisia aineita, joka on luokiteltu Suomessa lääkeaineeksi. Jos aine ei löydy FIMEA:n listasta, niin voit laittaa tuotteen turvallisesti ostoskoriin. Jos tarkasteltava aine löytyy listasta, silloin suosittelen etsimään korvaavan tuotteen. iHerbin yli 35 000 tuotteen valikoimasta löytyy varmasti sellainen vaihtoehto, joka ei sisällä Suomessa kiellettyjä aineita. Esimerkiksi kofeiini ja melatoniini ovat FIMEA:n lääkeainelistalla.

Melatoniinia saa nykyään apteekista ilman reseptiä ja sitä myydään myös ruokakaupoissa. Tulli muutti vuonna 2013 kantansa melatoniinin maahantuontiin. Nykyään käytäntö on se, että melatoniinia saa tilata omaan käyttöön 1 mg vahvuisena, mikäli valmistaja ei ole ilmoittanut tuotetta lääkinnälliseen tarkoitukseen. Eli melko ristiriitaista siinä mielessä, että melatoniini on edelleen lääkeainelistalla, mutta sitä saa tilata tietyin rajaehdoin. Olen avannut tätä aihetta erillisessä blogiartikkelissa melatoniinin tilaamisesta iherb verkkokaupasta.


Omia kokemuksia

Itse olen lainkuuliaisesti ostanut sellaisia luontaistuotteita, jotka eivät kuulu lääkeainelistaan. Muutama paketti on jäänyt tulliin, koska niiden arvo oli ylittänyt arvonlisäveron minimikantorajan. Tulli ole kuitenkaan yhtäkään pakettia avannut. Tilaamani tuotteet ovat olleet laadukkaita ja sisällöltään samanlaisia kuin Suomesta tilattuna, mutta vain sillä erotuksella että iHerbista tilaamalla olen säästänyt selvää rahaa. Aikaisemmin tilasin kolmen vuoden aikana tuhansilla euroilla luontaistuotteita ja lisäravinteita suomalaisista urheiluravinneverkkokaupoista. Luulin säästäneeni kun tilasin suomalaisista verkkokaupoista ja sain ilmaisen toimituksen yli 75 euron tilauksissa. Mutta nyt kun olen siirtynyt tilaamaan kokonaan iHerbiin, tiedön todellakin mitä oikea säästäminen tarkoittaa! Seuraamalla blogiani sinäkin voit saada rahanarvoisia vinkkejä ja tuotesuosituksia.

Hyväntekeväisyys

iHerb on onnistunut sosiaalisen median kautta tuomaan hyvin esille myös heidän lukuisia hyväntekeväisyysprojekteja. He ovat lahjoittaneet muun muassa 2010 Haitin maanjäristyksen uhreja tukeville järjestöille yli 100 000 dollaria. Ecuadorin Riobambassa asuvia orpolapsia ja heitä auttavaa orpokotia he ovat tukeneet vuodesta 2011 lähtien 6000 dollarilla joka kuukausi. Tällä hetkellä iHerb on mukana Kambozan köyhien lasten kouluprojektissa mukana rahoittamassa hanketta. Kaikki suuret ketjut ja monikansalliset korporaatiot eivät ole pahoja. iHerb haluaa näyttää esimerkkiä muille kaupallisella alalla toimiville yrityksille. Tilaamalla iHerbista voi saada tuotteita halvemmalla, tukea hyväntekeväisyyttä ja saada hyvän mielen.


Last update: December 3, 2015

5 kommenttia :

 1. IHERB ALENNUS KOODI "WOW082"!! ÄLÄ MISSAA TÄTÄ ALENNUSTA

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä yhteenvetosivusta. Lähti ensimmäinen iherb tilaus maailmalle. En ole aikaisemmin ulkomailta tilannut. Toivottavasti tulee paketti ehjänä perille.

  VastaaPoista
 3. Moi! Tiedätkö miksi postikulut ovat nousseet reippaasti. Halvimmat postikulut 13 dollaria. Yritin tilata mm method pesuaineita, mutta jokin painoraja meni yli ja halvin toimitus olisi ollut 24e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iHerbin usein kysyttyjä kysymyksiä sivuilla https://secure.iherb.com/info/Contact#q1 he kertovat lyhyesti uudesta rahdin hinnoittelusta. iHerb perustelee postikulujen korotuksen kansainvälisen rahdin hinnan korotuksilla. Pakettien kansainvälinen kuriiri DHL on yksipuolisesti korottanut rahdin hintoja, eikä siinä iHerbillä ole paljon sanottavaa. Toki he ovat yrittäneet neuvotella kansainvälisille asiakkaille mahdollisimman edullisen rahdin, mutta valitettavasti he eivät päässeet yhtä edulliseen sopimukseen kuin ennen. Tästä kaikesta johtuen 4 dollarin kiinteä rahti on muuttunut paketin painon mukaan hinnoiteltavaksi rahdiksi. Eli mitä painavampi paketti, sitä enemmän sen rahti maksaa.

   Hyvityksenä kansainvälisille asiakkaille kiinteän 4 dollarin rahdin poistumisesta iHerb tarjoaa 50% alennuksen International Airmail –toimituskuluihin, kun tilauksen arvo ylittää 20 dollaria. Tässä tapauksessa rahdin hinta putoaa niinkin alas kuin 2 dollariin. Edullinen 2 dollarin rahti on siis voimassa silloin, kun tilauksen arvo on yli 20 dollarilla.

   Mikäli tilaat iHerbista pesuaineita ja muita tuotteita, jotka ovat edullisia mutta painavia, joudut valitettavasti maksamaan rahdista painon mukaan. Sekavaa, mutta toivottavasti tähän hinnoitteluun tulee jonkin näköinen pysyvä järki jossain vaiheessa.

   Tässä iHerbin uudet painorajat International Airmailille heidän FAQ sivuilta ilman 50% alennuksia:
   Up to 1 pound = $4.45
   From 1 pound to 2 pounds = $8.90
   From 2 pounds to 3 pounds = $13.35
   From 3 pounds to 4 pounds = $17.80

   Poista
 4. Moikka, iHerb Alennuskoodi on muuttunut 1.11.2015 alkaen. Uusi koodi on 5 dollarin arvoinen kaikille uusille tilauksille. Päivitettyä tietoa löytyy täältä: http://pssupplementreviews.com/iherb-international/iherb-alennuskoodi/

  VastaaPoista