iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

lauantai 21. kesäkuuta 2014

ilmainen International Airmail toimitus

Muistutuksena kaikille iHerb tilaajille ja ulkomailta tilaamisesta kiinnostuneille, että luontaistuotekauppa tarjoaa ilmaisen International Airmail postitoimituksen kesäkuun 30 päivään asti sellaisiin tilauksiin, jotka ovat arvoltaan 40 dollaria tai sitä suurempia. Normaali postitoimitushinta paketille on 4 dollaria, joka siis nyt on kuun loppuun asti ilmainen. Tämä tarjous koskee uusia iHerb tilaajia ja myös vanhoja asiakkaita. Tilauksen voi myös maksaa kokonaan rewardseilla, mikäli joillekin vanhoille asiakkaille on sellaisia kertynyt. Tarjouksen ainut ehto on se, että tilattavan paketin arvon pitää olla vähintään 40 dollaria tai ylittää se. Muistutuksena vielä se, että tilattavan paketin arvo kannattaa jättää alle 45 dollariin postituskulut mukaan lukien, silloin siitä ei tarvitse maksaa Suomeen arvonlisäveroa. Toisin sanoen paketti tulee verottomana perille, koska arvonlisäveron minimimäärä (5 euroa) ei ylity.

iherb tarjoaa ilmaisen International Airmail toimituksen 40 dollarin paketeille
ilmainen International Airmail toimitus kun paketin arvo ylittää 40 dollaria.


Jos olet tekemässä ensimmäistä iHerb tilausta, klikkaa kyseistä linkkiä, jonka kautta pääset verkkokauppaan. Linkin kautta sinun ei tarvitse syöttää erikseen alennuskoodia, vaan se tulee automaattisesti ostoskoriin mukaan. Alennuskoodilla säästät ensimmäisestä tilauksesta jopa 10 dollaria. Eli nyt jos koskaan kannattaa kokeilla tilaamista iHerb verkkokaupasta. Tilaaminen ei myöskään velvoita jatkotilauksiin eikä oman koodin markkinoimista muille. Kesäaikana DHL on myös tehostanut toimintaa ja paketit tulevat perille Suomeen 8 päivässä. Nyt jos koskaan on hyvä tilaisuus tehdä hyviä ja edullisia luontaistuotelöytöjä.

Mainittakoon vielä, että laajasta tuotevalikoimasta voisin suositella vaikkapa d-vitamiinia, raaka-hunajaa, spirulina, chorella ja vihreää teetä. Blogistani löydät lisää tuotesuosituksia sekä lisätietoa tilaamisesta ja tullirajoista.


Last update: July 1, 2014

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti