iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

lauantai 5. marraskuuta 2016

iHerb ensitilaajan alennus 10%

iHerb on muuttanut ensitilaajan alennusta Marraskuun alussa (1.11.2016). Tästä lähtien kaikki uudet asiakkaat saavat 10% alennuksen ensitilauksen loppusummasta (poislukien toimituskulut). Aikaisemmin uudet asiakkaat saivat $5 suuruisen alennuksen tilauksen arvosta riippumatta.

iHerb uudisti Marraskuussa (1.11.2016) alennusohjelman, jonka seurauksena nyt uudet asiakkaat saavat ensitilauksen loppusummasta 10% alennuksen
Nyt kaikki uudet iHerb asiakkaat saavat ensitilauksen loppusummasta 10% alennuksen.

Muuta mainittavaa verkkokaupasta ja siihen liittyvästä:

DHL:n Express postitusta kannattaa välttää, sillä DHL Express vaihtoehdossa joutuu maksamaan DHL kuriiripalvelulle käsittelymaksua paketin tullaamisesta. Tätä asiaa on puitu muun muassa tämän blogin kommenteissa melko laajasti. Rahtivaihtoehdoksi kannattaa valita Global Mail, joka tulee hyvin perille ja tilaus sisältää myös seurantakoodin, jonka avulla voi seurata paketin liikkeitä Yhdysvalloissa. Eurooppaan asti seuranta ei tule. Tilaus pitää itse tullata nettipalvelussa, mikäli Tulli lähettää siitä kirjeitse tulliselvitettävän lähetyksen saapumisilmoituksen (tilauksen arvo on ollut yli 35 euroa).

Linkki iHerb verkkokauppaan

Last update: November 5, 2016

4 kommenttia :

 1. Eipä auttanut vaikka valitsi rahtivaihtoehdoksi Global mail, paketin toimittaa DHL ja perii alle 60€ tilauksesta melkein 25€ ylimääräistä eli todella kalliiksi tulee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta, että Global Mail on se joka kannattaa valita kun tilausta tekee. Pari kuukautta sitten tein tilauksen eka kerta kahteen vuoteen iHerbiltä. Se oli sitten pakko maksaa 20€ siitä kun itse tullasin lähetyksen. Oli kuulemma aikaisemmin viime vuonna 40€, siis ITSEtullaus!! Kyllähän sitten katseltuani keskusteluja asiasta, on netti pullollaan vihaisia kirjoituksia. Paljon tulee DHL menettämään asiakkaita tämän johdosta. Onko se sitten heillä jopa harkittua, että näin päästään eroon yksityisten pienistä iHerb tilauksista, jotka pitää toimittaa ovelle? Keskittyvät enemmän yritysasiakkaisiin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tullin nettipalvelussa tuontitavaran tullaus on maksutonta. Teen itse netissä tulliselvityksen ja maksat verkkopankin kautta verot, jos tavaran arvo ylittää 22 euroa / 35 euroa.

   Poista