iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Mitä antaa äidille lahjaksi?

Vappu on jo ovella ja äitienpäivään on vielä aikaa (sunnuntai 12.5). Mutta jo nyt on hyvä aika alkaa miettimään mitä antaisi omalle rakkaalle äidilleen lahjaksi. Olen koonnut tähän muutamia terveellisiä lahjaideoita äitienpäiväksi iHerb luontaistuotekaupasta ostettavaksi. Mikä olisikaan parempi tapa yllättää oma äiti kuin kivalla ja terveellisellä luontaistuotteella, josta äidille on iloa vielä pitkälle syksyyn.


Omega-3 rasvahapot


Madre Labs omega-3 rasvahapot 100kpl
Madre Labs Omega-3 rasvahapot. Nykylääketiede on todennut useissa tutkimuksissa omega-3 rasvahappojen hyödyt mm. sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Omega-3 rasvahappojen riittävä saanti on yksi hyvän terveyden edellytys. Tällä hetkellä iHerb verkkokaupassa Madre Labs omega-3 rasvahapot ovat erikoistarjouksessa. 100 kpl purkki euroiksi muutettuna maksaa 3,80 €. Näin halvalla ei Suomesta omega-3 rasvahappoja saa mistään, ja internetistä tilattunakin tämä hinta on poikkeuksellisen halpa. Nämä kapselit eivät aiheuta ikäviä röyhtäilyjä.


YrttihunajavalmisteHimalaya Herbal Organic Chyavanprash hunaja
Himalaya Herbal Healthcare eksoottinen hunaja-yrttisekoitus, joka tuo makua juomiin ja sopii hyvin myös leivontaan. Yksi teelusikallinen aamulla kahviin tai teehen sekoitettuna on hyvä aloitus päivälle. Tällä hunajalla saa luonnollista energiaa ja jaksamista arkeen.


Vihreä tee


Stash vihreä tee 20 pussia
Stash Tea Company vihreä tee. Pussiteeksi todella hyvänlaatuinen vihreä tee, joka on hyvän makuinen myös jääteenä. Eikä hintakaan ole paha, kun vertaa mitä samalla rahalla saa lähimarketista.


Superfood viherjauhe


Rainbow Light superfood viherjauhe
Rainbow Light Immuno-Build Greens viherjauhe. Tämä on superfood sekoitus eli viherjauhe, jossa on muista viherjauheista poiketen mukana myös lääkinnällisiä sieniä (mm. Reishi, Maitake, Shiitake). Maultaan tämä superjauhe on hyvin makea ja se sekoittuu hyvin kaikkiin juomiin. Sekoitan tätä aina välillä aamupuuroon tuomaan väriä ja makua. Kuumaan veteen sekoitettuna tämä tuo mukavasti energiaa päivään ja on taatusti terveellistä ilman minkäänlaisia lisäaineita. Viherjauhe tehostaa kehon luontaista puolustuskykyä.


B-vitamiini naisille


Superior Source B-vitamiinivalmiste
Superior Source Women's B Complex vitamiinivalmiste on hyvin imeytyvässä muodossa. Tämä imeskelytabletti on hyvä vaihtoehto B-vitamiinien saamisen turvaamiseksi, etenkin tukemaan aivojen hyvinvointia.


Tässä oli vain muutama lahjaidea jolla voi muistaa omaa äitiään. Tänään 30.4 tilattu paketti tulee vielä Global Priority Mail by DHL rahdilla hyvin perille äitienpäiväksi. Hätäisimmille lahjan etsijöille sopii lähetystavaksi myös DHL Express International, joka on hieman kalliimpi mutta sitä vastaan toimitusaika puolet lyhyempi.

Hyvää äitienpäivää ♥

Last update: May 12, 2013

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti