iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

torstai 11. heinäkuuta 2013

iHerb kesätarjouksia

Aina välillä on iHerb luontaistuotekaupassa hyviä erikoistarjouksia. Esimerkiksi nyt iHerb tarjoaa kaikille asiakkaille (sekä uusille että vanhoille) ilmaistuotteena D-vitamiinia. Tuotteet löytyvät Freebies kategoriasta ja niihin sovelletaan normaaleja ilmaistuotteiden sääntöjä, eli yksi ilmainen tuote per tilaus per asiakas. Ilmaisnäytteen tilaaminen ei vaadi muiden tuotteiden ostamista, vaan voit valita ilmaistuotteena D-vitamiinin, niin maksat siitä vain postituskulut Suomeen, joka on vain 4 dollaria (eli noin 3 euroa).

iherb kesätarjouksia


Ilmaisista D-vitamiineista on tarjolla kahta eri vahvuutta: 1000 IU (25 µg) ja 5000 IU (125 µg). Valitse jompi kumpi, jonka haluat ilmaiseksi. Jos valitset molemmat, niin joudut maksamaan vain toisesta, sillä sääntöjen mukaan vain yksi ilmaistuote per lähetys. Itse valitsin kokeilumielessä iHerb brändin 5000 IU vahvuisen D-vitamiinin.

Lisäksi iHerb tarjoaa teen ystäville teen hauduttimen erikoishintaan $2.95, kun tilaat samalla minkä tahansa Just A Leaf luomuteen.

Uusille iHerb asiakkaille on erikoistarjouksena tee-paketti, joka sisältää teehauduttimen ja neljä teepakettia (luomu) yhteishintaan $37.60, kun se vanhoille asiakkaille maksaa $47.60

Jos vanhat ennusmerkit paikkansa pitävät, niin ilmaisnäytteinä tarjottava D-vitamiini loppuu viikossa, joten kannattaa olla nopea.

Tässä lopuksi vielä uusille iHerb asiakkaille suomenkieliset tilausohjeet
Last update: February 15, 2014

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti