iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

torstai 26. syyskuuta 2013

iHerb ja Vitacost ostoskorin vertailu

Tämänkertainen blogimerkintä lähti kommentista, jossa pyydettiin vertailemaan iHerb ja Vitacost ostoskoreja.  Olen ollut tähän asti hyvin tyytyväinen iHerb hinnoitteluun, sillä joissakin tapauksissa jopa 30 eurolla saa tilattua jo puolen vuoden tuotteet, kuten shampoot ja saippuat. Tästä lisää tämän blogimerkinnän tuotesuosituksissa.

Luontaistuotteiden vähittäis- ja nettikauppa on maailmanlaajuisesti erittäin kilpailtu toimiala, joka näkyy kuluttajalle erittäin edullisina hintoina. iHerbin ja Vitacostin hinnat muuttuvat vieläkin edullisemmaksi, kun niitä vertaa suomalaisiin luontaistuotekauppoihin. Vitacost hinnoittelee tietyt tuotteet halvemmalla kuin iHerb, mutta Vitacostilla on taas korkeammat postituskulut, jolloin Vitacostin halvempien hintojen hyöty menetetään postikuluissa.

Tämä tuotekorivertailu perustuu iHerbiin tehtyyn tilaukseen. Tein samalla myös kilpailevan Vitacost tuotekorin, johon lisäsin samat tuotteet kuin jo lähetettyyn tilaukseen. Tässä tuotekoriesimerkissä Vitacost oli ilman postituskuluja 0,60 dollaria halvempi. Hintaero menee iHerbin eduksi postituksessa, joka on Vitacostissa 5 dollaria kalliimmat kuin iHerbissa. Tällä hetkellä iHerb postitukset suomeen ovat Global Priority Mail by DHL rahdilla tasan 4 dollaria, kun vastaava toimitus Vitacostilla on 8,99 dollaria. Eli tekemällä ostokset iHerb verkkokaupassa säästin reilu 4 dollaria verrattuna Vitacostiin.

iHerb tuotekori pitää sisällään ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä B-vitamiineja.

iHerb tuotekori ja tuotesuosituksia


Vastaava Vitacost tuotekori, jossa samat tuotteet, mutta hieman halvempi hinta.
Vitacost tuotekori ja tuotesuositukset

iHerb tuotesuosituksia

Superior Source suussa liukenevat tabletit B12-vitamiinin puutokseen ja ennaltaehkäisyyn. Näin vahvaa B-vitamiinivalmistetta saa suomalaisistakin apteekeista ilman reseptiä, mutta hinta on yli kaksinkertainen iHerb hintaan verrattuna. Sen lisäksi tässä Superior Source B12-vitamiinivalmisteessa oleva B12 vitamiini on metyylikobalamiinia, joka on myös yleisesti suositeltavampi muoto B12-vitamiinille, koska se imeytyy paremmin elimistöön. Superior Source B12-vitamiinivalmiste on tähänastisista kokeilemistani B-vitamiineista ehdottomasti tehokkain, sillä se on suussa liukenevassa muodossa eikä siinä ole turhia täyteaineita. Imeskelytabletti nopeuttaa b-vitamiinien imeytymisen suun limakalvoilta elimistön verenkiertoon toisin kuin perinteiset nieltävät tabletit, jotka menettävät kaiken tehon ruoansulatuskanavassa.

Out of Africa mustan saippuan otin tuotekoriin sen takia, koska tämä saippua on jonkun verran Nubian mustaa palasaippuaa halvempi ja haluan kokeilla myös kilpailevan valmistajan tuotteen. iHerb suositusten perusteella tämä ei olisi niin laadukas saippua kuin Nubian, mutta kirjoitan tästä käyttäjäkokemuksen jos tämä saippua osoittautuu hyväksi.

Alba Botanica on luontaiskosmetiikan edelläkävijöitä, joka valmistaa todella hyviä kosteusvoiteita. Muiden valmistamia kosteusvoiteita en ole enää käyttänytkään sen jälkeen kun ostin iHerbista ensimmäisen kerran Alba Botanica vartalovoiteen. Voin suositella lämpimästi. Alba Botanica body lotion kosteuttaa sekä korjaa ihoa. Se imeytyy nopeasti ihoon ja iho pysyy kosteutettuna myös pesun jälkeen, eli rasva ei "valu" pois iholta. Voide on mielyttävän miedon tuoksuinen ja erittäin riittoisaa. Nyt oli pakko tehdä uusi tilaus, kun edellinen purkki meni kaverille kun hän kokeili ja omi kyseisen tuotteen itselleen. Alba Botanica on myös ympäristöystävällinen ja humaani valinta, sillä tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

Giovanni on tullut tunnetuksi kampaamoalan ammattilaisille tarkoitetuista laadukkaista hiustenhoitotuotteista. Giovanni ei ole ehkä Suomessa niin tunnettu merkki, mutta Yhdysvalloissa Giovannin purkki löytyy lähes jokaisen kampaamon pöydältä. Giovannin hoitoaine tekee hennoista ja ohuista hiuksista silkin pehmeitä. Hoitoaine sopii erityisen hyvin suomalaiselle ohuelle hiustyypille.  Näin hyvää ja riittoisaa hoitoainetta en ole mistään suomalaisesta luontaistuotekaupoista löytänyt. Olen itse niin tyytyväinen Giovannin hoitoaineeseen, että tilasin samalla myös saman valmistajan shampoon. Kummastakin tuotteesta saa vielä hyvän mielen, sillä tuotteita ei ole eläintestattu.


Edellä mainitut tuotteet löytyvät tästä iHerb tuotekorista. Tuotteet tulevat maksamaan yhteensä 33,02 dollaria + 4 dollarin postituskulut päälle. Koska paketin arvo yhdessä postituskulujen kanssa jää reilusti alle 45 dollarin, ei siitä tarvitse maksaa  tullia eikä muitakaan lisämaksuja.

Last update: September 26, 2013

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti