iHerb tilaus Suomeen tilausohjeilla

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

iHerb tilaamisen 5 syytä

iHerb on maailman tunnetuin luontaistuotteiden verkkokauppa, joka toimittaa paketteja maailmanlaajuisesti yli 150 maahan. Suomi on yksi niistä onnekkaista maista, joihin iHerb paketteja toimittaa ja sen ovat suomalaiset ottaneet ilolla vastaan. Suomalainen asiakaskunta on iHerb tilaajien top 10 kärjessä. Perinteisten kauppojen monopoli murtuu globaalisti ja ostosten tekeminen siirtyy yhä vahvemmin verkkoon. Ihmiset ovat myös yhä enemmän hintatietoisempia. Myös kestävä kehitys on monille ihmisille yhä tärkeämpää ostopäätöstä tehtäessä.

Yritys on perustettu vuonna 1996 Yhdysvalloissa – Californian osavaltiossa, josta se on kulkenut internet murroksen läpi ja on yksi verkkokaupan suurista voittajista Amazonin oheella.

5 syytä tehdä iHerb tilaus

  1. Kattava tuotevalikoima, jossa on yli 600 tunnettua tuotemerkkiä ja 30000 erilaista tuotetta. Näin kattavaa tuotevalikoimaa ei ole Suomessa tarjolla. Tuotteiden kattava valikoima on aivan valtava. Tarjolla on luontaistuotteita, superfoodeja, lisäravinteita, kauneustuotteita, meikkejä, ihonhoitotuotteita ja paljon muuta.
  2. Edullinen hintataso ja viikoittain vaihtuvat -20% tuotemerkit. Hintataso on huomattavasti halvempaa kuin missään Suomessa. Esimerkiksi yhdellä 45 dollarin iHerb tilauksella saa puolen vuoden superfoodit. Selvää säästöä joka kerta.
  3. iHerb on virallinen ja luotettava kauppapaikka, jolla on useita sertifikaatteja. Siellä ei myydä tavaraa minigrip pusseissa eikä irtotavarana. Sieltä ei myöskään saa lääkkeiksi luokiteltuja aineita eikä huumausaineita. Myynnissä on vain aidosti laadukkaita luontaistuotteita, joita Suomessakin myydään.
  4. Edulliset toimituskulut Suomeen. Halvimmillaan alle 1,8 kg painoinen ja alle 80 dollarin arvoinen paketti tulee 4 dollarilla Suomeen. Ei muita postikuluja. Eli jenkeistä tilaaminen on halvempaa kuin paketin lähettäminen kotimaan sisällä.
  5. Ensimmäisestä iHerb tilauksesta saa alennusta jopa 10 dollaria pois tilauksen loppusummasta, jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria. Muussa tapauksessa alennuskoodilla saa 5 dollarin suuruisen alennuksen ensimmäisestä tilauksesta verkkokauppaan.

Katso lisätietoja esimerkiksi tämän blogin tilausohjeista tai siirry iHerb verkkokauppaan. Voit myös halutessasi jättää kommentin.


Last update: April 30, 2014

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti